The Best Thing About Watching a Movie is that it Always Comes Along with an Acceptable Excuse to Eat Tons of Snacks.

IMG_3061Då vi båda har barn som går i skolan och vi fantastiskt nog bara bor fem minuter från varandra, införde jag och Danielle i våras en fin tradition att några gånger i månaden träffas för lite kvalitetstid under dagen. Alltid samma punkter på agendan och alltid i samma ordning: noga rensning av hennes värdfamiljs kyl och skafferi för att kunna komponera någon form av lunch, följt av en film tillsammans med hysteriskt ätande av popcorn. Ytterst bra tradition som vi igår bestämde oss för att återgå till efter ett alldeles för långt sommaruppehåll.

Självklart höll vi oss till agendan. Först en god smörgåslunch och sedan…Sedan åkte den alldeles makalöst fantastiska popcornmaskinen fram! Jag finner inte ord för min kärlek till denna. Med Danielles perfekta mått av smör och salt är dessa utan tvekan de bästa popcornen man kan uppnå. Jag…(Tur att detta inte är en videoblogg då min mun har fler muskler än mina fingrar och jag helt enkelt inte orkar skriva ner hela min föreläsning om denna popcornmaskin. Ni kommer undan för den här gången)IMG_3064Med popcorn och te i högsta hugg begav vi oss sedan ner till filmrummet i källaren där man kan kolla på film med en bild som täcker en hel vägg. Riktig minibio! Första filmen för hösten fick bli den så underbara Ratatouille. Väldigt lyckad lunch må jag säga. Jo jo, det är allt praktiskt att ha vänner (och, om än ovetandes, vänners värdfamiljer) att utnyttja när man behöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *